Workshop sjaal of omslagdoek maken

Een sjaal of omslagdoek kan net de finishing touch van jouw outfit zijn! Altijd al zelf een sjaal of omslagdoek willen maken?

Goudenlaantje bied je deze mogelijkheid. Met een collectie bijzondere stoffen waar je uit kunt kiezen, creëer je zelf een prachtig handgemaakt product.

Workshop vilten tas maken

In deze workshop maak je zelf jouw eigen unieke vilten tas!

Goudenlaantje bied je de keuze uit verschillende kleuren vilt en met behulp van bijzondere stoffen en fournituren kun je van jouw vilten tas een uniek collectors item maken.

Gezelligheid en creativiteit

Gezelligheid gaat goed samen met creativiteit. Deze workshop biedt jouw dan ook de unieke kans om te ontspannen, genieten en bij te kletsen waarbij het creatief bezig zijn natuurlijk centraal staat.

Samen met vriendinnen, familie, collega’s of bijvoorbeeld buren maak je de mooiste dingen. Bij deze workshop zijn koffie/thee, high tea of tapas en drankje inbegrepen.

Naaicurus voorbeeld sjaals tassen naaimachine drie vrouwen

Locatie en tijdstip

De workshop van ruim 4 uur kan naar wens ingevuld worden zowel op de middag als avond. Ook is er (tegen een toeslag) een dag arrangement mogelijk en beleeft u van 10.00 – 17.30 uur een fantastische dag. Locatiemogelijkheden zijn bij Museum Bussemakerhuis in Borne, Schaapskooi Stroothuizen in Denekamp, Paviljoen Lutterzand of Theeluttke in De Lutte.

Kosten

De kosten voor de workshop bij één van bovengenoemde locaties bedragen € 65,00 per deelnemer.  Deze prijs is gebaseerd op basis van 4 personen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk de workshop tegen een toeslag met minder personen te reserveren. Je heb de keuze uit fournituren als band, franje e.d..
Standaard zit bij de workshop het materiaal, de hapjes (high tea/tapas) en een drankje inbegrepen. Bij het boeken van de workshop gaan we direct de kleuren, stof en fournituren afstemmen zodat je zeker weet dat je een sjaal of omslagdoek naar jouw smaak en wensen kunt maken.

Eigen atelier

Wel geïnteresseerd in de workshop maar niet in het complete arrangement? Het is ook mogelijk deze workshop in mijn eigen atelier te volgen. We focussen ons hier alleen op het maken van de sjaal of omslagdoek en laten de high tea/tapas achterwege. Mocht je hiervoor kiezen dan bedraagt de prijs € 39,95 per deelnemer op basis van 4 personen. Ook hiervoor geldt dat minder personen tegen een toeslag mogelijk is.

Geïnteresseerd?

Inschrijven voor deze cursus kan via het contactformulier of telefonisch via 06 –30 39 79 93